Gouden regel 1: clean desk

21. 02. 08
posted by: Fons van Oosterhout
Hits: 90

Tekstverwerker, editor6, Druk ALT 0 voor hulp

Je hoort er veel over: clean desk policy. Wat moet ik daar nu weer mee? En waarom? Het heeft niets met opruimen te maken en alles met informatiebeveiliging.

Clean desk houdt in dat aan het einde van een werkdag alle papieren en notities van je werkplek zijn opgeborgen. Een leeg en opgeruimde werkomgeving dus. In dit filmpje zie je wat er kan gebeuren als je alles gewoon laat liggen. En krijg je tips om jouw werk makkelijk en veilig op te bergen. Een opgeruimd bureau (clean desk) is één van de tips die je helpen om betrouwbaar te werken. We hebben er nog 9. Je vindt de tips op onze website in de ‘Kennisbank’.

08.02.2021

clean desk

Fons van Oosterhout

Fons van Oosterhout

Je hoort er veel over: clean desk policy. Wat moet ik daar nu weer mee? En waarom? Het heeft niets met opruimen te maken en alles met informatiebeveiliging. Clean desk houdt in dat aan het einde van een werkdag alle papieren en notities van je werkplek zijn opgeborgen. Een leeg en opgeruimde werkomgeving dus. In dit filmpje zie je wat er kan gebeuren als je alles gewoon laat liggen. En krijg je tips om jouw werk makkelijk en veilig op te bergen. Een opgeruimd bureau (clean desk) is één van de tips die je helpen om betrouwbaar te werken. Dit is het eerste filmpje in het kader van de 10 gouden regels. Je vindt deze op onze website in de ‘Kennisbank’.
36
0
0
0
0

Naar Boven