Tools

18. 09. 18
posted by: Fons van Oosterhout
Hits: 343

14.09.2018

Welke wachtwoord app gebruiken

Fons van Oosterhout

Werken op internet wordt steeds complexer. Om je informatie op internet op te kunnen halen maak je gebruik van veel websites en veel programma's/apps. Elke website heeft eigen regels voor een wachtwoord en dat geldt ook voor de apps. Mogelijk wordt jij ook gek van de vele wachtwoorden en regels voor deze wachtwoorden? Bekijk dan dit filmpje, misschien biedt het jou een oplossingsrichting voor dit probleem.