Archief per maand

September 2018

Welcome to our Archives page. On this page you will find a total of 2 of our articles broken down into Months and Years.
Kennisbank
Fons van Oosterhout
216

Tools

14.09.2018

Welke wachtwoord app gebruiken

Fons van Oosterhout

Fons van Oosterhout

Werken op internet wordt steeds complexer. Om je informatie op internet op te kunnen halen maak je gebruik van veel websites en veel programma's/apps. Elke website heeft eigen regels voor een wachtwoord en dat geldt ook voor de apps. Mogelijk wordt jij ook gek van de vele wachtwoorden en regels voor deze wachtwoorden? Bekijk dan dit filmpje, misschien biedt het jou een oplossingsrichting voor dit probleem.
45
0
0
0
0
... lees meer..

Kennisbank
Fons van Oosterhout
102

Hoe beveilig ik mijn telefoon

Locatievoorziening op mijn telefoon Door je locatievoorziening aan te zetten weet iedereen altijd waar je bent, of bent geweest. Handig? Of toch niet? Sommige mensen vinden het handig als ze lees meer..

Resultaten 1 - 2 van 2