Gouden regel 04: Ga veilig en bewust om met mobiele devices

21. 02. 04
posted by: Fons van Oosterhout
Hits: 97

JE MOBIELE APPARATEN ZIJN JE BELANGRIJKSTE BEZIT!

Wie toegang krijgt tot jouw smartphone of computer kan ook bij al je gegevens. Het is daarom cruciaal om al je mobiele apparatuur altijd bij je te houden en niet in de auto, in een vergaderruimte of onbeheerd op je bureau achter te laten. Beveilig je apparaten met een pincode of wachtwoord.

En over apps en updates
‘Er is een update beschikbaar’. Vervelend? Besef dan wel dat het vaak gaat om cruciale beveiligingsupdates. Update je apps daarom zodra daar om gevraagd wordt.