Gouden regel 10: Meld beveiligingsincidenten altijd direct

21. 02. 04
posted by: Fons van Oosterhout
Hits: 71

ÉÉN CENTRALE LOCATIE VOOR ALLE MELDINGEN

Natuurlijk doen we ons best om incidenten te voorkomen, maar toch kan er een keer iets gebeuren waardoor informatie in de verkeerde handen belandt. Een laptop wordt gestolen, een tablet of je badge raakt kwijt of iemand klikt per ongeluk op een phishingmail. De eerste stap is dan altijd om melding te maken bij  Fraude Helpdesk.

Door het volgen van deze 10 Gouden regels maken we het kwaadwillenden een stuk lastiger en zorgen we samen voor onze informatie.