in Nieuws

Fons gaat van start met start de Leergang Regiseren van de Informatievoorziening in het Bedrijfsproces.

16-09-2011 

Binnen gemeenten en overige non-profit organisaties is er sprake van een toename van digitale informatiestromen door o.a. de uitbreiding van de digitale dienstverlening. Hoe ga je nu de regie behouden over deze informatiestromen en hoe vertaal je dit naar de in te richten bedrijfsprocessen.

Korte omschrijving:

Als bruggenbouwer tussen de informatievoorziening en de in te richten processen, wordt van jou een helikopterview verwacht zodat jij een volwaardige gesprekspartner voor alle betrokken stakeholders bent.

Een van de uitgangspunten van deze training is het bevorderen van de intergemeentelijke samenwerking. Dit gebeurt enerzijds door het feit dat deelnemers van verschillende organisaties zullen participeren. Anderzijds wordt dit ondersteund met een dag waarin alliantiekunde wordt behandeld alsmede door het faciliteren van een elektronische leeromgeving waarin deelnemers en docenten elkaar kunnen ontmoeten.

in Nieuws

Fons heeft een nieuwe, langdurige opdracht bij het ROC Tilburg afgesloten.

24-02-2014

Voor de School voor Orde en Veiligheid (onderdeel van ROC Tilburg) gaat Fons 20 maanden lang de opleiding verzorgen voor de aankomende VEVA militairen Medewerker beheer ICT, niveau 3. Fons begint met een onderzoek naar het te gebruiken materiaal. Vervolgens zal hij  de lesstof (deels) zelf gaan ontwikkelen en de lessen hiermee verzorgen.  Januari 2016 gaan de studenten op examen.

Een erg leuke opdracht waarin Fons veel zin in heeft.

in Nieuws

SG-CM voert gesprekken met NIG 

06-02-2008

De gesprekken zijn nog pril, de onderwerpen broos, maar... er zijn wel degelijk goede gesprekken gaande tussen SG-CM en NIG.

in Nieuws

VOITC is beheerder van contractmanagement.startpagina.nl

19-05-2010

Wist u dat Van Oosterhout IT Consultancy beheerder is van contractmanagement.startpagina.nl. Op deze pagina zijn veel links te vinden die te maken hebben met contractmanagement.

in Nieuws

Fons van Oosterhout staat in het vakblad 'TOPdesk magazine'

06-09-2012

Fons van Oosterhout bouwt, samen met een ROC Tilburg collega, al 2 jaar aan een TOPdesk omgeving die gebruikt kan worden in het onderwijs. Leerlingen leren op een servicedesk werken via het programma TOPdesk.

TOPdesk is bij ons op bezoek geweest en heeft een mooi artikel geschreven in hun vakblad.

in Nieuws

Er is een nieuw filmpje geplaatst om je te helpen bij het onthouden van je vele wachtwoorden. Kijk hier. 

in Nieuws

Veel bedrijven weten niet welke stappen er genomen moeten worden om AVG compliant te kunnen worden. Van Oosterhout IT Consultancy heeft meerdere relaties hierbij geholpen door een set aan documenten aan te leveren waarmee de belangrijkste zaken voor de AVG kunnen worden vastgelegd. De documenten zijn voorzien van een gedegen uitleg zodat de relatie er direct mee aan de slag kan. 

in Nieuws

Vanaf vandaag wordt de kennisbank regelmatig gevuld met filmpjes. Korte filmpjes met uitleg over een bepaald onderwerp. Klik hier om naar de kennisbank te gaan.

in Nieuws

DigiD fraude kan nare gevolgen hebben voor het slachtoffer. Of je DigiD fraude kunt voorkomen is mar de vraag maar je kunt er wel van alles aan doen om het risico te mitigeren.

Klik hier om naar het filmpje te gaan

in Nieuws

Er zijn weer meerdere filmpjes toegevoegd. Kijk eens bij de kennisbank, misschien zit er iets voor jou tussen. 

in Nieuws

Filmpje toegevoegd: Locatievoorziening op mijn telefoon?

Door je locatievoorziening aan te zetten weet iedereen altijd waar je bent, of bent geweest. Handig? Of toch niet?

Sommige mensen vinden het handig als ze bij de supermarkt in de buurt zijn en de aanbiedingen van die supermarkt krijgen te zien. Maar het wordt vervelender dat je locatievoorziening door criminelen wordt gebruikt. Ze weten wanneer je niet thuis bent. Of je bent ziek en je baas ziet aan je locaties dat je bij de Efteling bent.  Genoeg reden om eens na te denken of je jouw locatie wel met iedereen wilt delen.

Zie ook: Hoe beveilig ik mijn telefoon?

12.01.2019

Locatievoorziening op mijn telefoon

Fons van Oosterhout

Fons van Oosterhout

Wil je meer weten over Van Oosterhout IT Consultancy of meer filmpjes zien? Klik dan op de volgende snelkoppeling: https://voitc.nl/filmpjes Door je locatievoorziening aan te zetten weet iedereen altijd waar je bent, of bent geweest. Handig? Of toch niet? Sommige mensen vinden het handig als ze bij de supermarkt in de buurt zijn en de aanbiedingen van die supermarkt krijgen te zien. Maar het wordt vervelender dat je locatievoorziening door criminelen wordt gebruikt. Ze weten wanneer je niet thuis bent. Of je bent ziek en je baas ziet aan je locaties dat je bij de Efteling bent. Genoeg reden om eens na te denken of je jouw locatie wel met iedereen wilt delen.
75
0
0
0
0

Naar Boven