Portfolio/ciso_1546065326.png

Sparringpartner voor collega CISO

Informatieveiligheid

Sparringpartner voor collega CISO

Informatieveiligheid

Omdat Fons zelf als CISO actief is binnen 2 gemeenten, weet hij als geen ander wat het inhoudt om een organisatie 'mee te nemen' op het gebied van de informatieveiligheid. Veel CISO's hebben het moeilijk omdat het inderwerp 'niet sexy' is en omdat 'her erbij moet gebeuren'. Fons kan een CISO helpen om 'anders' te kijken naat het werk wat gedaan moet worden om een beter resultaat te boeken. 

Portfolio/avg_1546062642.jpg

AVG voor een rekenkamer(commissie)

AVG

AVG voor een rekenkamer(commissie)

AVG

De eerste rekenkamer gaat AVG-compliant het nieuwe jaar 2019 in. Samen met een gemnotiveerde rekenkamer heeft Fons deze rekenkamer in korte tijd AVG-compliant gemaakt. Lees dit artikel verder als u wilt weten hoe dit traject is verlopen. 

Ondersteuning bij AVG compliant worden

AVG

Veel bedrijven weten niet welke stappen er genomen moeten worden om AVG compliant te kunnen worden. Van Oosterhout IT Consultancy heeft meerdere relaties hierbij geholpen door een set aan documenten aan te leveren waarmee de belangrijkste zaken voor de AVG kunnen worden vastgelegd. De documenten zijn voorzien van een gedegen uitleg zodat de relatie er direct mee aan de slag kan. 

TOPdesk in het onderwijs

Servicedesk

Van Oosterhout IT Consultancy brengt TOPdesk in het onderwijs

11-09-2011

Vanaf het nieuwe schooljaar 2011 - 2012 helpt Van Oosterhout IT Consultancy het ROC Tilburg - School voor ICT en Mediatechnologie bij de implementatie van TOPdesk in het onderwijs. 

Ontwikkeling LVS

Contractmanagement

Software ontwikkeling

01-06-1996

Van Oosterhout IT Consultancy heeft een Leerling Volg Systeem ontwikkeld en geleverd.

Opleiding overgenomen

Opleiding - begeleiding

Medio 2002 heeft Fons de opdracht uitgevoerd om de opleiding Netwerkbeheerder af te ronden. De vaste docent was gevloerd door een longontsteking.

Opleiding Novell systeembeheer gegeven

Opleiding - begeleiding

Opleiding Novell systeembeheer gegeven

Medio 1998 is de opdracht uitgevoerd om een van de docenten een opleiding te geven in het uitvoerend systeembeheer. Dit heeft geresulteerd in goed werkende computerlokalen die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt.

Opleiding Netwerkbeheerder

Opleiding - begeleiding

Opleiding Netwerkbeheerder

Medio 1999 heeft Van Oosterhout IT Consultancy een opleiding verzorgd voor de kwalificatie 'Netwerkbeheerder'. Cursusmateriaal, toetsing en examen is door Fons ontwikkeld. Het begeleiden van de leerling op de BPV werkplek was een onderdeel van de opdracht.

Ondersteuning PvA contractbeheer

Contractmanagement

VOITC ondersteund bij het schrijven van een plan van aanpak contractbeheer

18-03-2009

De gemeente Wijk bij Duurstede en de gemeente Bunnik hebben Fons van Oosterhout de opdracht gegeven om te ondersteunen bij het schrijven van een plan van aanpak.

Kennismaking E.L.O Blackboard

Opleiding - begeleiding

Kennismaking E.L.O Blackboard

In 2001 heeft Fons de opdracht gekregen om een kleine groep gemotiveerde leerkrachten kennis te laten maken met Blackboard.

Begeleiding projectmatig werken

Projecten

Opdracht begeleiden in projectmatig werken

25-09-2010

Van Oosterhout IT Consultancy heeft een nieuwe opdracht om het komend jaar zowel leerlingen als docenten van het ROC Tilburg - School voor ICT en Mediatechnologie, te begeleiden in het projectmatig werken (Prince2). 

Projecten binnen de gemeenten

Projecten

Als coördinator Facilitaire zaken & Automatisering is Fons van Oosterhout verantwoordelijk voor diverse projecten voor een betere overheid, zoals Andere Overheid - EGEM en KING voorschrijft.

Samenwerking op het gebied van contractmanagement

Contractmanagement

SG-CM voerde werkzaamheden op het gebied van contractmanagement uit. Het samenwerkingsverband is gestopt maar de werkzaamheden worden verder uitgevoerd onder de vlag van VOITC (Van Oosterhout IT Consultancy)

Naar Boven