AVG compliant

18. 06. 09
posted by: Fons van Oosterhout
Hits: 1137

Veel bedrijven weten niet welke stappen er genomen moeten worden om AVG compliant te kunnen worden. Van Oosterhout IT Consultancy helpt haar relaties hierbij door een set aan documenten aan te leveren waarmee de belangrijkste zaken voor de AVG kunnen worden vastgelegd. De documenten zijn voorzien van een gedegen uitleg zodat de relatie er direct mee aan de slag kan. 

Ondersteuning bij het AVG compliant worden

Op 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Deze nieuwe wet gaat veel veranderen. Zo heeft de burger het recht om vergeten te worden en mag de burger vragen welke gegevens er van hem/haar worden verwerkt. U moet hierdoor meer 'in control' zijn en weten welke persoonsgegevens waar worden verwerkt.

Onlangs heb ik weer een organisatie AVG compliant mogen maken. In dit filmpje leg ik uit wat ik samen met deze organisatie gedaan heb. Moet u ook nog stappen zetten? Bel me gerust, mogelijk kan ik u hierbij helpen.

08.12.2018

Ondersteuning bij het AVG compliant worden

Fons van Oosterhout

Fons van Oosterhout

Wil je meer weten over Van Oosterhout IT Consultancy of meer filmpjes zien? Klik dan op de volgende snelkoppeling: https://voitc.nl/filmpjes Op 25 mei 2018 is de AVG in werking getreden. Deze nieuwe wet gaat veel veranderen. Zo heeft de burger het recht om vergeten te worden en mag de burger vragen welke gegevens er van hem/haar worden verwerkt. U moet hierdoor meer 'in control' zijn en weten welke persoonsgegevens waar worden verwerkt. Onlangs heb ik weer een organisatie AVG compliant mogen maken. In dit filmpje leg ik uit wat ik samen met deze organisatie gedaan heb. Moet u ook nog stappen zetten? Bel me gerust, mogelijk kan ik u hierbij helpen.
29
0
0
0
0

Naar Boven