TEST-Nieuws

in Nieuws
18. 04. 06
posted by: Pepijn Tuijtelaars
Hits: 106

1e break, opdracht SvOV

Fons heeft een nieuwe, langdurige opdracht bij het ROC Tilburg afgesloten.

24-02-2014

Voor de School voor Orde en Veiligheid (onderdeel van ROC Tilburg) gaat Fons 20 maanden lang de opleiding verzorgen voor de aankomende VEVA militairen Medewerker beheer ICT, niveau 3. Fons begint met een onderzoek naar het te gebruiken materiaal. Vervolgens zal hij  de lesstof (deels) zelf gaan ontwikkelen en de lessen hiermee verzorgen.  Januari 2016 gaan de studenten op examen.

Een erg leuke opdracht waarin Fons veel zin in heeft.

2e break, opleiding RIB

Fons gaat van start met start de Leergang Regiseren van de Informatievoorziening in het Bedrijfsproces.

Binnen gemeenten en overige non-profit organisaties is er sprake van een toename van digitale informatiestromen door o.a. de uitbreiding van de digitale dienstverlening. Hoe ga je nu de regie behouden over deze informatiestromen en hoe vertaal je dit naar de in te richten bedrijfsprocessen.

Korte omschrijving:

Als bruggenbouwer tussen de informatievoorziening en de in te richten processen, wordt van jou een helikopterview verwacht zodat jij een volwaardige gesprekspartner voor alle betrokken stakeholders bent.

Een van de uitgangspunten van deze training is het bevorderen van de intergemeentelijke samenwerking. Dit gebeurt enerzijds door het feit dat deelnemers van verschillende organisaties zullen participeren. Anderzijds wordt dit ondersteund met een dag waarin alliantiekunde wordt behandeld alsmede door het faciliteren van een elektronische leeromgeving waarin deelnemers en docenten elkaar kunnen ontmoeten.

 

3e break, SG-CM gesprek NIG

SG-CM voert gesprekken met NIG

De gesprekken zijn nog pril, de onderwerpen broos, maar... er zijn wel degelijk goede gesprekken gaande tussen SG-CM en NIG.

 

4e break, Startpagina

VOITC is beheerder van contractmanagement.startpagina.nl

19-05-2010

Wist u dat Van Oosterhout IT Consultancy beheerder is van contractmanagement.startpagina.nl. Op deze pagina zijn veel links te vinden die te maken hebben met contractmanagement.

 

5e break, Vakblad TOPdesk

Fons van Oosterhout staat in het vakblad 'TOPdesk magazine'

Fons van Oosterhout bouwt, samen met een ROC Tilburg collega, al 2 jaar aan een TOPdesk omgeving die gebruikt kan worden in het onderwijs. Leerlingen leren op een servicedesk werken via het programma TOPdesk.

TOPdesk is bij ons op bezoek geweest en heeft een mooi artikel geschreven in hun vakblad.

Naar Boven